0 0
Kip-spekspiesjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 kipfilets
8 - 12 ontbijtspek
1 koffielepel gedroogde peterselie
1/2 koffielepel zout
1/2 koffielepel gemalen peper
1/4 koffielepel nootmuskaat
1koffielepel kerriepoeder (curry)
1 koffielepel paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie
8 - 12 satéprikkers

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Kip-spekspiesjes

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Kip heeft doorgaans nogal wat tijd nodig om te garen, maar deze kip-spekspiesjes spiesjes zijn in enkele minuten klaar. Je kunt ze in een grillpan of op de barbecue roosteren. De marinade maakte ik zelf, maar je kunt eventueel kant-en-klare kipkruiden mengen onder de olie.

 

Steps

1
Done

Snijd de kipfilets in de lengte in repen (8 à 12 stuks) ongeveer zo breed als de spekplakjes. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar, leg hierin de kipreepjes en meng goed. Verdeel de kipreepjes over een snijplank en bedek elk reepje met een plakje spek. Rijg ieder kip/spekreepje op een satéprikker en rooster ze kort op de barbecue of in een grillpan.  

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
zomerse bonensalade
previous
Zomerse bonensalade met Italiaans tintje
Zalm teriyaki MET GEBAKKEN RIJST (NASI) EN ZOETZURE WORTEL
next
Zalm teriyaki
zomerse bonensalade
previous
Zomerse bonensalade met Italiaans tintje
Zalm teriyaki MET GEBAKKEN RIJST (NASI) EN ZOETZURE WORTEL
next
Zalm teriyaki

Add Your Comment