2 0
Dip van rode biet en geitenkaas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 gekookte rode biet (kant-en-klaar)
1 doosje verse geitenkaas type chavroux
peper en zout
1 eetlepel hazelnoten
1/2 koffielepel za' atar

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dip van rode biet en geitenkaas

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Met de feestdagen zijn snelle hapjes welkom. Ik serveer in plaats van de traditionele chips en nootjes graag dips. Je kunt er mini grissini, tortillachips, groentechips, toastjes etc. bij serveren. Enkele dagen geleden kregen jullie het recept voor lijnzaadcrackers. Ze zijn licht, krokant en gezond. Ideaal om bij deze dip van geitenkaas en rode biet te serveren.

Steps

1
Done

Pureer de grof gesneden rode biet, meng er de geitenkaas onder en breng op smaak met peper, eventueel wat zout en een snuifje za'atar. Doe het mengsel in een kommetje en bestrooi met grof gehakte hazelnoten en za'atar.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Lijnzaadcrackers
next
Salade van gegrilde peer, geitenkaas en granaatappelvinaigrette
previous
Lijnzaadcrackers
next
Salade van gegrilde peer, geitenkaas en granaatappelvinaigrette

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here