Wij hangen onze schorten aan de haak

Na 18 jaar komt er een einde aan ons blogavontuur.
Wat ooit toevallig begon onder de naam Culinair Atelier, groeide uit tot een verhaal vol mooie kansen: verkozen worden tot beste foodblog van Vlaanderen, een column in Culinair Ambiance, artikels in kranten- en lifestylemagazines, en zelfs een eigen kookstudio onder dezelfde naam.
Later werd Culinair Atelier Kook Leef Geniet – een nieuwe naam, maar met dezelfde passie voor eten en delen. De foodblogwereld werd intussen drukker en voller, en de goesting om te blijven meedraaien begon stilaan te minderen.
De voorbije jaren hebben Guy en ik nog regelmatig gepost, zowel op de blog als op onze socials. Maar eerlijk is eerlijk: de fut is eruit. Met een nieuwe job, andere prioriteiten, en minder tijd, voelen we dat het moment gekomen is om afscheid te nemen van dit hoofdstuk.
Aan iedereen die ons al die jaren volgde, meeleefde, meekeek of -kookte: dankjewel. Jullie reacties, enthousiasme en steun hebben dit avontuur echt bijzonder gemaakt.Wie weet wat de toekomst brengt.
Maar voor nu… wij hangen onze schorten aan de haak.
Liefs,Inge en Guy
