0 0
Hapje van gebrande ui, aardappel en forel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 kleine uien
1 gerookte forelfilets
2 gekookte aardappelen
2 eetlepels mayonaise
1 koffielepel mierikswortelcrème
1 theelepel kappertjes op azijn
peper en zout
4 takjes verse dille
roze peperbolletjes

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Hapje van gebrande ui, aardappel en forel

mierikswortel, dille en roze peper

Features:
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Hapjes bedenken is het liefste dat ik doe. Kleine smaakbommen, die er ook nog eens goed uitzien. Vorig weekend schotelde ik mijn gasten deze gebrande ui met een aardappelsalade, mierikswortel, dille en gerookte forel voor.

Hapje van gebrande ui, aardappel en forel

 

Meer amuses of hapjes vind je hier.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Halveer de ongepelde uien. Rooster ze met het snijvlak naar beneden in een beetje olijfolie tot de randjes zwart geblakerd of gebrand zijn. Laat ze afkoelen en haal de pel en het binnenste gedeelte eruit. Hou de 2 buitenste rokken over en gebruik die als kuipje. De rest kan je in een ander gerecht verwerken.

2
Done

Snij de gekookte aardappels in fijne blokje. Meng met kappertjes, mayonaise, 3 takjes gehakte dille, mierikswortelcrème, peper en zout. Voeg eventueel meer mayonaise toe voor een smeuïge aardappelsla. Dit kan tot een dag op voorhand.

3
Done

Vul de kuipjes ui met de aardappelsalade, leg er een stukje gerookte forel op en werk af met de rest van de dille en roze peper.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
hinde steak met portsaus, herfstgroenten, gratin van butternut en aardappel en een crumble van peperkoek
previous
Hinde steak met portsaus
Coquilles met knolselderijpuree en peterselieolie
next
Coquilles met knolselderijpuree en peterselieolie
hinde steak met portsaus, herfstgroenten, gratin van butternut en aardappel en een crumble van peperkoek
previous
Hinde steak met portsaus
Coquilles met knolselderijpuree en peterselieolie
next
Coquilles met knolselderijpuree en peterselieolie

Add Your Comment