0 0
Polpetti affogati

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 g schoongemaakte intvisjes
1 blik tomatenstukjes of verse tomaten
olijfolie
2 tenen look
1 rode chilipeper
1 sjalot
peper en zout
1 snuifje suiker
witte wijnazijn of chardonnay azijn
2 eetlepels gehakte bladpeterselie
2 eetlepels gehakte verse basilicum

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Polpetti affogati

stoofpotje van inktvisjes

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

De Italiaanse keuken blijft tot mijn favorieten horen.

Serveer met brood.

Steps

1
Done

Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin zachtjes de knoflook, het pepertje en het sjalotje. Voeg de tomaten toe, de suiker, azijn, peper en zout en breng aan de kook. Voeg de schoongemaakte inktvisjes toe, zet het vuur wat lager en laat afgedekt ca. 30 minuten zachtjes garen (af en toe omroeren). Haal het deksel van de pan en laat de saus wat indikken.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gehaktballen met bonen
previous
Kruidige kippengehaktballetjes met witte bonen en ovenaardappeltjes
Caesar salad met een twist
next
Caesar salad with a twist
Gehaktballen met bonen
previous
Kruidige kippengehaktballetjes met witte bonen en ovenaardappeltjes
Caesar salad met een twist
next
Caesar salad with a twist

Add Your Comment