Dankjewel!
Lieve volger,
Dankjewel, want zonder jou zou er geen blog zijn. We koken natuurlijk elke dag voor onszelf, maar voor jullie steken we graag een tandje bij. Het is alsof jullie tijdens het koken over onze schouders meekijken. We doen daarom ons best om origineel en creatief te blijven en de bordjes piekfijn te dresseren. Af en toe gaat het mis, maar zoals je weet zijn wij twee hobbybloggers. Wij bloggen letterlijk ‘tussen de soep en de patatten’.
2019 was een nieuwe start voor culinair atelier. We doopten de blog om tot ‘kook Leef Geniet’, want dat is op ons lijf geschreven. Koken is al jaren een passie, dat hoeft geen verdere uitleg ?. ‘Leven’ en van elk moment ‘genieten’ vinden we superbelangrijk. Het leven is nl. veel te kort en te mooi om er niet alles uit te halen.
In 2020 nemen we je opnieuw mee in onze keuken en mag je ons weer vergezellen tijdens uitjes, etentjes en zoveel meer. Zoals je van ons gewoon bent evolueren we mee met de trends van het moment. Voor het nieuwe jaar beloven we veel evenwichtige, maar snel te bereiden gerechten. Daar is blijkbaar nood aan. Verder, meer aandacht voor speciale dieetwensen zoals vegan, veggie, glutenvrij, fodmap, lactosevrij etc. Wij kijken er alvast naar uit!
Fijne feestdagen!
Inge & Guy
Photo by DiEtte Henderson on Unsplash