Ingredients
-
4 coquilles (mag diepgevroren zijn)
-
1 bosje waterkers
-
ongezouten boter
-
1 scheut room of sojaroom
-
peper en zout
-
nootmuskaat
-
enkele witte amandelen (zonder vlies)
-
Directions
Steps
1
Done
|
Rooster de amandelen in een droge koekenpan en hak ze daarna middelgrof. |
2
Done
|
Snijd de onderste dikke stelen van de waterkers af en verwijder gele blaadjes. Bewaar 4 mooie blaadjes. Dompel de rest twee minuten onder in kokend water. Giet af en spoel met ijskoud water. Doe ze in een blender met een scheutje room en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Mix tot een gladde saus. |
3
Done
|
Bak de coquilles kort aan in boter en bestrooi ze met peper en zout. Zorg dat ze van binnen nog glazig zijn en langs buiten mooi gebakken. |
4
Done
|
Doe een beetje coulis in een schaaltje, leg er de coquille, bestrooi met de amandelkruimels en werk af met een blaadje waterkers. |