Ingredients
-
500 g tagliolini (pasta)
-
300 g cantharellen
-
1 potje truffelsalsa
-
ongezouten boter
-
peper en zout
-
look
-
roomeventueel room
-
parmezaan
Directions
Pasta is eigenlijk heel gemakkelijk te maken, alleen een beetje tijdrovend. Er is volgens mij niets zo veelzijdig als pasta. Het staat bij ons thuis dan ook regelmatig op het menu. Nu we nog met één been in de winter staan wil ik je deze snelle winterse bereiding snel meegeven.
Tagliolini is een dunne platte pasta uit het noorden van Italië. De truffelsalsa koop je in de Italiaanse delicatessenzaak en o.a. bij Oil & Vinegar.
Steps
1
Done
|
Maak de cantharellen schoon en bak ze gaar in wat boter en look. Breng op smaak met peper en zout. Kook de pasta intussen al dente. Giet af, maar houd nog wat van het pastawater achter. Meng de truffelsalsa onder de pasta en voeg indien het geheel te droog is nog wat kookwater of een beetje room toe. Breng op smaak met peper en zout en meng goed door elkaar. Verdeel de pasta over 4 borden en werk af met de cantharellen en geraspte parmezaan. |