• Home
  • Groenten
  • Toast met waterkers, peer, rauwe ham en gorgonzola
0 0
Toast met waterkers, peer, rauwe ham en gorgonzola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 dikke sneden stokbrood of ciabatta
1/2 bosje waterkers
1 rijpe peer
2 plakjes rauwe ham Parma, Ganda, Serano, ...
1 stukje Gorgonzola stilton, Achelse blauwe, of andere blauwe schimmelkaas
olijfolie extra vergine
peper

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Toast met waterkers, peer, rauwe ham en gorgonzola

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Een kom soep krijgt gewoon, net dat tikje meer wanneer je er een belegde toast of een spiesje aan toevoegt. Het is trouwens ook een perfecte lunchcombinatie. Deze toast met waterkers, peer, rauwe ham en gorgonzola kan je natuurlijk ook als voorafje of snack serveren. Het recept voor de waterkerssoep vind je hier.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Je vindt ons ook op Pinterest. Voor glutenvrije tips, producten en eetgelegenheden kan je terecht op onze website GlutenVrijLevenHopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Rooster het stokbrood onder de grill of in een grillpan. Was de waterkers met alleen de dunne steeltjes en dep droog. Snijd de ham in reepjes of halveer de plakjes. Verkruimel de kaas. Schil en/of was de peer, halveer, verwijder het klokkenhuis en snijd in plakjes. Bak de plakjes peer indien gewenst in een beetje boter. Beleg de toastjes met kaas, peer, ham en waterkers, overgiet met olijfolie van goede kwaliteit en bestrooi met peper.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
next
Crostini met sardienen
next
Crostini met sardienen

Add Your Comment