Ingredients
-
800 g rundstoofvlees
-
1,5 uien
-
3 teentjes knoflook
-
300 ml rode wijn
-
250 ml runderbouillon
-
2 eetlepels tomatenpuree
-
3 kleine laurierblad
-
1 afgestreken eetlepel komijnpoeder
-
1 afgestreken eetlepel paprikapoeder
-
5 eetlepels goulashkruiden (Verstegen)
-
maïzena
Directions
Je hebt goulash en goulash. De ene is superlekker en de andere kan soms stukken beter. Als ik in een frituur een frietje goulash bestel, heb ik 50% kans dat ie gaat smaken of niet. Dat komt natuurlijk omdat iedereen er zijn eigen touch aan geeft. Voor mij moet een goulash vooral vullend zijn. Niet dat je daarna nog honger hebt. Er moet daarom ook voldoende vlees in zitten. En het moet de juiste kleur en smaak hebben. Ik heb al talloze recepten uitgeprobeerd maar steeds weer was het toch niet dat. Tot nu… Dames en heren, ziehier eindelijk een lekker goulashrecept …
Misschien lust je dit Zuiders getint stoofpotje ook wel.
Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!
Eet je glutenvrij? Kijk dan ook eens op onze website www.glutenvrijleven.be
Steps
1
Done
|
Voorbereiding:Dep het stoofvlees droog. |
2
Done
|
Bereiding:Neem een kookpot met dikke bodem en laat er olie + beetje boter in heet worden. Voeg het vlees toe en laat even dicht schroeien. Haal het vlees daarna uit de pan en gooi overtollig braadvocht weg. |