https://kookleefgeniet.be
  • Thuis
  • Recepten
  • Leef & Geniet
  • Glutenvrij Leven
  • Muziek
  • Over Ons
  • Contact
  • Links
  • Thuis
  • Recepten
  • Leef & Geniet
  • Glutenvrij Leven
  • Muziek
  • Over Ons
  • Contact
  • Links
  • Home
  • Allerlei
  • Kook, leef, geniet in tijden van Corona 3

Kook, leef, geniet in tijden van Corona 3

Hoe ga je ermee om?

Posted on mrt 29th, 2020
by Inge
Categories:
  • Allerlei
Kook, leef, geniet in tijden van corona

Het is amper twee weken geleden dat we massaal de deur op slot deden. Eergisteren vernamen we dat we nog minstens 3 weken in ons ons kot moeten blijven. Hoe is het jou intussen al vergaan? Heb je je routine gevonden of lukt het niet om je aan te passen aan deze nieuwe situatie? Misschien is de verveling bij jou of je gezinsleden toegeslagen en is het kot te klein geworden. Of is een onderliggend en reeds langer sluimerend relatieprobleem geëscaleerd of juist opgelost?

Zoveel vragen…

Het zijn geen gemakkelijke tijden en het doet wat met een mens. Onzekerheid en angst steken de kop op. Wat als …? Wat als ik ziek word? Wat als ik failliet ga? Wat als ik mijn werk verlies? Wanneer …? Wanneer is het voorbij? Duurt het nog een maand of moeten we geloven dat het nog maanden duurt? Wanneer mogen we weer afspreken? Gaan de zomerfestivals door? Kunnen we op vakantie in de zomer? Zoveel vragen zonder antwoorden.

Zolang we ons deze vragen nog kunnen stellen gaat het relatief goed met ons. Over de hele wereld zijn er mensen die deze Corona crisis niet meer kunnen na vertellen. De hulpverleners en mensen die dagelijks voor ons in de bres springen hebben de tijd niet om zich af te vragen of zij deze zomer op vakantie kunnen gaan? Het zijn nochtans zij die daar het meeste recht op hebben.

Nederigheid vs egoïsme

Een situatie als deze zet ons weer met de voeten op de grond. Het leert ons nederig en dankbaar zijn. Dit virus spaart noch arm, noch rijk. Al zullen de goed bedeelden onder ons er iets minder hinder van ondervinden. Ik denk dat velen nu beseffen dat ze het nog lang niet zo slecht hebben of hadden.

We leren de laatste tijd om solidair te zijn en om elkaar te helpen. Om het met minder te doen en creatieve oplossingen te zoeken. We zien in dat we het leven niet als vanzelfsprekend moeten nemen, maar dat we het moeten koesteren. Net als onze familie- en vriendschapsbanden.

Het mooie weer lokt ons naar buiten en we hebben weer oog voor de natuur. De Social media die anno 2020 de wereld beheersen nemen vaak de plaats in van het echte leven. Het voordeel nu, is dat het massaal wordt ingezet om elkaar te entertainen en te informeren, contact te houden, … Maar we zien ook dat mensen elkaar weer groeten als ze elkaar passeren tijdens een wandeling. Dat buren van op afstand een praatje slaan.

Helaas komen er in tijden van crisis ook de minder mooie kantjes van de mens naar boven. Denk aan het egoïsme van de hamsteraars en anderen die ons in gevaar brengen door de regels aan hun laars te lappen. De opportunisten die hun slag willen slaan, de cybercriminelen …

Hoe ga je om met deze crisis?

  • Angst is een slechte raadgever. Laat je niet zot maken door negatieve berichtgeving, maar probeer het te plaatsen.
  • Neem tijd voor jezelf, ook in een overvol huis moet je je af en toe even kunnen terugtrekken (voor een badje of een boek)
  • Verlies het contact met anderen niet. Bel, Skype er zijn zoveel mogelijkheden …
  • Ontspan (om je immuunsysteem te versterken) door yoga of andere ontspanningstechnieken (online, via apps, YouTube)
  • Versterk je immuunsysteem door gezond en evenwichtig te eten, veel te drinken, immuun versterkende (voedings-) middelen te nemen (yoghurt, gefermenteerde producten als zuurkool, miso, maar ook look, gember, citrus, bessen …)
  • Bescherm jezelf en je naasten (het kan niet genoeg benadrukt worden).
  • Ga enkel naar buiten als het echt niet anders kan.
  • Haal een frisse neus door (veilig) naar buiten te gaan.
  • Beweeg voldoende, loop een blokje om of trek het bos in. De lucht is al jaren niet meer zo zuiver geweest.
  • Relativeer! Sta stil bij iedereen (hulpverleners, winkelbedienden, …) die ons hier doorheen helpt en het moeilijk heeft. Zij zijn er veel slechter aan toe dan jij.
  • Probeer er het beste van te maken, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en moeten hier nu eenmaal door.
  • Minder loon door (tijdelijke) werkloosheid of geen inkomsten door sluiting van je zaak brengt de nodige onzekerheid en stress met zich mee. Blijf geloven in een goede afloop en denk twee keer na voor je nu een cent uitgeeft.
  • Lockdown of je kot niet uitkomen wil ook zeggen dat je minder geld uitgeeft, wat een voordeel is voor je eigen portemonnee.
  • Wil je shoppen of winkelen doe dat dan bij lokale (online) winkels/shops en niet bij internationale reuzen zoals Zalando en co. Onze economie moet weer gezond worden.
  • Blijf dromen,
  • en probeer deze negatieve situatie om te buigen tot iets positiefs.

Wil je niets missen? Volg onze kook-, leef- en genietmomenten op Facebook of Instagram. Als je lid wordt van onze Facebookgroep krijg je er nog nuttige tips en interessante links bovenop.

Inge

Opmerking toevoegen Reactie annuleren

Hallo,

Hallo,

Fijn dat je hier bent!

Wij zijn Inge en Guy, optimisten en levensgenieters. Wij proberen onze 55+ lijven soepel te houden met wandelen. Aan natuur geen gebrek, want wij wonen met onze hond, katten, kippen en schaapjes aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen in het mooie Limburg.

Koken is een gedeelde passie en daarover bloggen, doen we ‘tussen de soep en de patatten’. De seizoenen bepalen grotendeels wat er op het bord komt en we gaan steeds voor evenwichtige gerechten met een eigen tintje of voor klassiekers uit binnen- en buitenland. Er is extra aandacht voor het glutenvrij dieet, maar ook als je vegetariër, flexitariër of pescotariër bent, zit er voor jou zeker wat lekkers bij.

Kook, Leef, Geniet staat voor leven in balans. Evenwicht in de keuken, maar ook in ons leven. Een dagje minder werken in de week geeft ons nl. extra tijd om leuke dingen te doen, zoals reizen, cultuur snuiven, tuinieren, yoga, Scandinavische misdaadseries bingen, gasten ontvangen, muziek luisteren en zoveel meer.

Kortom, wij scheppen plezier in de grote kleine dingen.

Zoek op ingrediënt

Zoek op maand/jaar

Luister naar Kook Leef Geniet

Onze playlists vind je op Spotify of onder de rubriek muziek. Luister alvast deze ↓

 

Tags

aardappelen amuse asperges Aziatisch champignons coquilles courgette deegwaren dessert ei eieren feestelijk feta Fruit gezond glutenvrij grijze garnaal groenten hapje herfst Italiaans kip komkommer mosselen paddenstoelen paprika parmezaan pasta pompoen rijst risotto salade soep spaghetti spek tomaat tomaten vegetarisch Veggie vis voorgerecht zalm zoet zomers Zonder categorie
Foto Marion Michele – Unsplash
zomerse ananas met rode vruchten, muntsuiker, kokosmelk en limoen
©️Culinair Atelier
Zeeland
drankjes
tomaat-garnaal een beetje anders
© kook leef geniet
speculaassterren
© culinair atelier
jong vosje in de tuin
© culinair-atelier.com
Zelf make-up remover maken
©️www.culinair-atelier.com
ontbijt bowl met warme appel en granola
© culinair-atelier.com

Recente berichten

  • Zo maak je Mechelse koekoek met zomergroenten
  • De wereld op je bord bij Partaasch in Genk
  • Zo maak je een gezondere borrelplank
  • Wat zijn de kenmerken van een gezond persoon?
  • Dit is waarom wandelen zo gezond is

Volg ons op Instagram

kookleefgeniet

kookleefgeniet
[ DIGITALE PAUZE ] Wij lassen voor onbepaalde tij [ DIGITALE PAUZE ]  Wij lassen voor onbepaalde tijd een digitale pauze in. Het is niet de eerste keer dat ik twijfel of ik wel wil doorgaan met de blog. Jaren geleden heb ik al eens een hele lange pauze ingelast, maar toen begon het weer te kriebelen. Wie weet... In elk geval serveren wij dit jaar geen feestmenu's. Voortaan gaan wij koken en uit eten zonder foto's te nemen. Ook tijdens het wandelen en stappen zal ik niet langer mijn camera bij de hand houden. Kortom, we gaan weer lekker ouderwets doen. 😀 

Wie kookinspiratie en recepten zoekt, kan dat nog steeds op de blog vinden. www.kookleefgeniet.be

Alleszins heel erg bedankt om ons trouw te volgen. Misschien tot later...

#kookleefgeniet #digitalepauze #digitalbreak #pauze #digitaldetox #socialmediabreak #socialmediadetox
[ PINO & CLAUDIA ] Een wit hemd dragen als je pas [ PINO & CLAUDIA ]  Een wit hemd dragen als je pasta met tomatensaus gaat eten, is geen goed idee. Maar bij Pino en Claudia hebben ze daar een handige oplossing voor 😀. Vader en dochter, bekend van 'Mijn keuken, mijn restaurant ' weten hoe ze gasten moeten ontvangen. Hun passie voor Italiaans koken, proef je niet alleen, maar je voelt het ook. We hadden een heerlijke avond in dit ongedwongen huiskamerrestaurant. Niet onbelangrijk, ze hielden ook rekening met mijn glutenvrije wensen. Zeker een aanrader. 

#pinoenclaudia #mijnkeukenmijnrestaurant #italianfood #italianrestaurant #homemadecooking #glutenfree #glutenvrijgenk #kookleefgeniet
[ TRIO VAN VIS ] met tagliatelle, grijze garnalen [ TRIO VAN VIS ] met tagliatelle, grijze garnalen en zeekraal. We zijn terug thuis en brengen een ode aan de zee  met dit pastagerecht. Super eenvoudig, maar wel heel lekker. De basis van de saus is mosselkookvocht. Dat vriezen we nl. in. Het vocht wordt ingekookt met een scheutje room en opgewerkt met boter. De vis (tonijn, zalm en kabeljauw) is gebakken. Verder wordt dit gerecht afgewerkt met gebalanceerde zeekraal en gepelde garnalen. Smakelijk!

#glutenfreepasta #triovanvis #seafood #fish #recepten #kookleefgeniet #glutenvrij #glutenfreefoodie
[ BOULOGNE SUR MER ] Binnen de oude stadsmuren van [ BOULOGNE SUR MER ] Binnen de oude stadsmuren van 'le ville haute' vind je tal van mooie gebouwen en huizen, een basiliek, kleurrijke parkjes en gezellige restaurants. Wij proefden van streekproducten zoals soup de poisson en escargots.

#coteopale #boulognesurmer #opaalkust #herfstvakantie #france #dekust #frankrijk
In Mers-les-Bains nabij Le Tréport is de tijd bli In Mers-les-Bains nabij Le Tréport is de tijd blijven stilstaan. Denk de auto 's weg en je waant je in de jaren 20 van vorige eeuw. Het is vergane glorie, maar nog steeds charmant. De kleurrijke Belle Époque- en Art Nouveauvilla's zijn prachtig en een bezoek meer dan waard. 

#merslesbains #letreport #normandie #normandy #belleepoque #artnouveau #architecture #holiday #shorttrip #france #kookleefgeniet
[ VERBORGEN MOOIS | JONCKHOLT ] Een prachtig bos, [ VERBORGEN MOOIS | JONCKHOLT ]  Een prachtig bos, een statig kasteel, een eeuwenoude ruïne en  zalig weer, meer is er niet nodig om onze zondag compleet te maken. 

#visitlimburg #visitbilzen #wandeleninlimburg #wandelenindenatuur #jonckholt #kasteelwandeling #kookleefgeniet
[ MOSSELEN OSTENDAISE ] made by Guy naar het recep [ MOSSELEN OSTENDAISE ] made by Guy naar het recept van @sergioherman uit zijn boek Hommage, 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen. Zoals we van Sergio gewoon zijn, zat ook dit gerecht boordevol smaak. Heerlijk!

#sergioherman #mosselen #mosselrecept #mussels #musselrecipe #kookleefgeniet #weekendfood #weekendvibes #weekendcooking
[ SCHELVIS | PREI | KERVEL ] Het is hier de laatst [ SCHELVIS | PREI | KERVEL ] Het is hier de laatste tijd wat stiller, maar dat wil niet zeggen dat we niet meer koken.  Zolang er gegeten moet worden, blijven we natuurlijk koken. 😀 Ik vind het bloggen wel meer en meer een opgave, vooral omdat ik overdag al professioneel met sociale media en computeren bezig ben.

Kookleefgeniet is een hobbyproject en het moet natuurlijk plezant blijven. Recepten uitwerken en posten zijn erg tijdrovend en momenteel wil ik die tijd aan andere zaken spenderen. Dus voorlopig blijft het hier en op de blog wat rustiger. Je vindt er uiteraard nog  heel veel recepten en inspiratie en ik blijf wel regelmatig posten, alleen iets minder. Alvast bedankt voor jullie begrip. 

Wat het visgerecht betreft, dat is gebakken schelvis met aardappelpuree, gestoomde prei en een beurre blanc met kervel, afgewerkt met rauwe champignons, tomaat en kervel.
[ TRAAG GEGAARD BUIKSPEK ] Geen recept van mezelf, [ TRAAG GEGAARD BUIKSPEK ] Geen recept van mezelf, maar wel de moeite om te delen. 

Voor 4-6 personen heb je het volgende nodig:
1,2 kg buikspek zonder been, velkant ingekerfd 
125 ml sojasaus
125 ml water
sap van 1 grote sinaasappel
3 reepjes sinaasappelschil
2 eetlepels verse gember, fijn geraspt
2 steranijs
1 kaneelstokje
4 kruidnagels
2 eetlepels  bruine suiker
Bloemkoolpuree voor evenveel personen en eventueel nog andere groenten. Ik serveerde er nog geroosterde worteltjes bij dat recept vind je wel op onze blog www.kookkeefgeniet.be

Verwarm de oven voor op 160 °C. Gebruik een scherp mes om het  buikspek in 4-6 rechthoekige porties te snijden. Schik de porties strak tegen elkaar (met het vel naar boven) in een rechthoekige braadslede. Meng in een kom soja, water, sinaasappelsap, schil, gember, steranijs, kaneel, kruidnagel en suiker. Roer om en giet dan over het buikspek (moet het spek bijna volledig bedekken). Gaar het spek niet afgedekt in 3 uur gaar. Laat het even rusten alvorens te serveren.

Haal uit de oven, breng de resterende vloeistof aan de kook in een sauspan en verwijder overtollig vet. Bind de saus (indien gewenst) met een theelepel maïsmeel opgelost in een een beetje water.

Serveer met de bloemkoolpuree.

Thanks to @spierwinefarm for the recipe

#porkbelly #buikspek #braisedporkbelly #traaggegaardbuikspek #cookingforfriends #kookleefgeniet
[ ZONDAGWANDELING ] Alweer een prachtig en divers [ ZONDAGWANDELING ]  Alweer een prachtig en divers wandelgebied ontdekt @nationaalparkhogekempen Rond kasteel Pietersheim in Lanaken valt veel te zien en te beleven, een waterburcht, een kinderboerderij, mooie bossen enz. 

#nationaalparkhogekempen #natuurpuntlimburg #limburg #visitlimburg #wandelen #wandelenindenatuur #wandeleninlimburg #wandelendoetjegoed  #herfst #autumnwalks #blogger #sundayfunday
[ CAVATELLI CARCIOFI E GAMBERI ] Geen tijd? Dan ma [ CAVATELLI CARCIOFI E GAMBERI ] Geen tijd? Dan maak je snel deze pasta met scampi en artisjokharten op olie. De glutenvrije cavatelli brachten we mee uit Italië, maar je vindt hem zeker ook online. Je kunt de kleine pasta uiteraard ook vervangen door penne of fusili. ⁠
⁠
Je vindt dit en nog veel meer (glutenvrije) pastarecepten op onze blog. Volg de rechtstreekse link in onze bio (profiel) @kookleefgeniet⁠
⁠
#cavatelli #glutenfreecavatelli #pastarecept #snellerecepten #kookleefgeniet #glutenvrijepasta #glutenfreepasta #recept
[ KREEFT ] met salieboter, limoen en pasta alla ch [ KREEFT ] met salieboter, limoen en pasta alla chitarra. Zalig om eens niet te 'moeten' koken en zeker als je van zo'n heerlijk bord mag proeven.  Guy verwerkte glutenvrije pasta alla chitarra in dit recept van @sergioherman uit het boek Sergio's smaakmakers. Alla chitarra (gitaarpasta) verwijst naar het toestel met snaren waarmee deze pasta gemaakt wordt. Wij kochten de pasta afgelopen zomer in Italië. Het was alweer om duimen en vingers af te likken. 

#sergiossmaakmakers #kreeft #glutenfreepasta #glutenfree #lobsterpasta #glutenvrijgenieten #glutenfreefoodie #kookleefgeniet
[ GLUTENVRIJE CRACKERS ] Wij zijn steeds op zoek [ GLUTENVRIJE CRACKERS ]  Wij zijn steeds op zoek naar lekkere glutenvrije producten en soms komen die gewoon aanwaaien. Wij ontvingen afgelopen week nl. deze lekkere glutenvrije crackers van @lepaindesfleurs De crackers zijn niet alleen glutenvrij, maar ook biologisch. Ze zijn licht en knapperig en het ideale alternatief voor brood en komen in twee variaties, nl. boekweit en kastanje. 

Ik belegde de crackers met manchego kaas en homemade paprika confituur, dat recept vind op onze blog (zie link in bio) maar ook met huisgemaakte artisjokken spread en tonijnsalade. Je kunt er eindeloos mee variëren. Ik ben fan en zal de komende weken vaker lunchen met deze lichte crackers. Oh ja, probeer ook de Crousty Bio Cacahuète, een heerlijke lichte snack op basis van pinda's. 

@mrs.dieteo #gekregen #lepaindesfleurs #crackers #gkutenfreecrackers #glutenfree #glutenfreefood #glutenfreefoodie #getest #glutenvrij
[ KOOLRABI & ZALM ] Een gratin van aardappel, kool [ KOOLRABI & ZALM ] Een gratin van aardappel, koolrabi en gerookte zalm, het is eens wat anders. Makkelijk en snel te maken, het hoeft alleen 40 minuten in de oven. Je kunt hem zelfs een dag op voorhand maken, want de dag erna smaakt de gratin nog beter. Serveer er een fris slaatje bij en je hebt een complete maaltijd. Ik koos ervoor om een salade te maken met de jonge blaadjes van koolrabi, Chinese kool en raapstelen  uit de moestuin. Het recept vind je binnenkort op de blog.

#gratin #potatogratin #gratindelegumes #smokedsalmon #koolrabi #kohlrabi #kohlrabilasagne #kohlrabirecipes #kohlrabiauflauf #kookleefgeniet #foodblogger #foodblog #glutenvrij #glutenvrijgenieten #glutenvrijerecepten #glutenfree
[ SEPTEMBER ] is bijna voorbij en daar ben ik niet [ SEPTEMBER ] is bijna voorbij en daar ben ik niet rouwig om. Het was een drukke maand en daarom werd er weinig geëxperimenteerd in de keuken en nog minder gepost op de blog. Dit is dus september in een notendop. Op naar oktober...

#kookleefgeniet #foodblogger #foodblog #foodbloggers #foodblogfeed #foodandlifestyleblog #foodandlifestyleblogger #glutenfree #glutenfreerecipes #glutenfreelife #glutenvrij #gezondleven #gezondgenieten #instagood #instafood #veggies #cooking #recipe
[ DE POORTERIJ ] Een week geleden waren wij te gas [ DE POORTERIJ ] Een week geleden waren wij te gast bij @restaurantdepoorterij Toch wel één van onze favorieten in de buurt. Wat chef Rudi Peters op het bord tovert met vooral groenten uit eigen tuin is ongelooflijk knap. Geen wonder dat ze op de 74ste plaats staan van de beste groenterestaurants ter wereld. Wij aten o.a. een tartaartje van wortel & kruiden, schelvis |prei|Anabel|dille, snoekbaars|knolselder|lamsoor| beukenzwam, varkenswang|spitskool|zoete peper|amandel, hoender|diepbeek ajuin|eekhoorntjesbrood|dragon, noten|vanille|Elstar Allemaal even lekker! 

#depoorterij #groenterestaurant #veggies #findining #bestveggierestaurant #visitlimburg #lekkerlimburgs #kookleefgeniet
[ STRACCI ALL'AMATRICIANA ] met crème van pecorin [ STRACCI ALL'AMATRICIANA ] met crème van pecorino naar een recept van @peppegiacomazza Eigenlijk moest dit pastagerecht gemaakt worden met paccheri, een grote tubevormige pasta. In glutenvrije versie helaas nog niet tegenkomen, maar Guy maakte er een eigen versie van en sneed in de plaats vellen glutenvrije lasagne in repen, ofwel stracci. Het was heerlijk! Recept vind je @njamtv 

#pasta #glutenfree #glutenfreepasta #mutti #njam #italianfood #kookleefgeniet
[ RODEKOOL STEAK ] Hou jij van rodekool? Ik ben er [ RODEKOOL STEAK ] Hou jij van rodekool? Ik ben er eigenlijk niet zo dol op, tenzij rauw en op deze manier als steak. Een dikke plak rode kool, gegaard in de oven, overgoten met balsamicodressing en met een topping van spek, Roquefort, appel en walnoten. Verrassend lekker! Je vindt het recept op onze blog, zie link in bio (profiel) @kookleefgeniet⁠
⁠
#food #foodporn #veggiesteak #foodblog #kookleefgeniet #foodblogfeed #recept #groentegerecht #veggies #instagood #rodekoolsteak #redcabbagesteak #glutenfree #redcabbage#lekkervanbijons
[ KRUIDIGE KIP ] met aubergine, dadels, rijst en p [ KRUIDIGE KIP ] met aubergine, dadels, rijst en pistachenoten. De inspiratie voor dit heerlijke ovengerecht haalde ik bij Nigella Lawson. Wie haar kent, weet dat haar gerechten makkelijk en snel te maken zijn. Ik vind het een ideaal gerecht wanneer je gasten krijgt, want je maakt het op voorhand klaar en schuift het daarna 40 minuten in de oven. Een lekker slaatje erbij en klaar! ⁠
Wil je het zelf proberen, kijk dan vlug op onze blog. ⁠
⁠
#foodgasm #delicious #foodie #instafood⁠
#chicken #recepten #watetenwevandaag⁠
#kitcheninspiration #cooking #kookleefgeniet ⁠
#food #homemade #easyrecipes ⁠
#dinnerideas #homecooking #ovenschotel
[ BIRCHER MUESLI ] Ben jij net als ik een slechte [ BIRCHER MUESLI ] Ben jij net als ik een slechte ontbijter? Maak je geen tijd om te ontbijten of krijg je 's ochtends geen hap binnen? Dan is deze Bircher muesli misschien een oplossing. Ik maak in het begin van de week een grote pot en eet er de rest van de week van. Het voordeel hiervan is dat je een potje mee naar het werk kan nemen of een kommetje eet wanneer jij trek hebt. Je kunt de muesli afwerken met geraspte appel en kaneel of vruchten die jij lekker vindt. Het volledige recept dat je dus naar smaak aanpast vind je op de blog: 
https://www.kookleefgeniet.be/recipe/een-gezonde-start-met-bircher-muesli/
Have a great weekend!

#birchermuesli #overnightoats #healthyrecipes#healthyrecipe#cleaneating#breakfast#wholefoods#mealprep#fuelyourbody #muesli #kookleefgeniet
Laad meer... Volg op Instagram

Volg ons op Facebook

Facebook

Volg ons

Kook, leef, geniet … over plezier scheppen in grote kleine dingen

  • Over ons
  • Privacybeleid

ALL RIGHTS RESERVED | © 2020 KookLeefGeniet

Vandaag is een mooie dag om cookies te accepteren. Gewoon voor wat ze zijn! Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat. Liever niet nu? Kies je voorkeur bij cookie settings.
Cookie settingsAKKOORD
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren terwijl u door de website navigeert. Van deze cookies worden de cookies die indien nodig zijn gecategoriseerd, in uw browser opgeslagen omdat ze essentieel zijn voor het functioneren van basisfunctionaliteiten van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Deze cookies worden alleen met uw toestemming in uw browser opgeslagen. U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor deze cookies. Maar het afmelden van sommige van deze cookies kan een effect hebben op uw browse-ervaring.

Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
OPSLAAN & ACCEPTEREN