0 0
Geitenkaas met noten- en vruchtentopping

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 bouche verse geitenkaas of 200 g
100 g gemengde noten hazelnoten, walnoten, ...
1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
6 gedroogde abrikozen
1 eetlepel rozijnen
peper
1 takje rozemarijn
vloeibare honing
12 kleine blaadjes rucola eventueel

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Geitenkaas met noten- en vruchtentopping

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Bij gasten ontvangen hoort uiteraard iets lekkers. Dit hapje met geitenkaas kan in een grotere portie met een salade geserveerd worden.

Steps

1
Done

Hak de noten en pijnboompitten middel grof. Best elk afzonderlijk. Doe ze in een diep bord. Hak de rozijnen en abrikozen even grof. Meng met de fijngehakte rozemarijn en wat peper. Snij de geitenkaas in de gewenste vorm of rol er dikke bolletjes van. Beleg de geitenkaas met de notentopping en druppel er vloeibare honing over. Of rol de geitenkaasbolletjes doorheen het notenmengsel alvorens de honing erover te druppelen. Werk af met een blaadje rucola.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gebakken sardines met salsa verde
next
Gevulde zoete aardappel met roomkaas
previous
Gebakken sardines met salsa verde
next
Gevulde zoete aardappel met roomkaas

Add Your Comment