Ingredients
-
1 bouche verse geitenkaasof 200 g
-
100 g gemengde notenhazelnoten, walnoten, ...
-
1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
-
6 gedroogde abrikozen
-
1 eetlepel rozijnen
-
peper
-
1 takje rozemarijn
-
vloeibare honing
-
12 kleine blaadjes rucolaeventueel
Directions
Bij gasten ontvangen hoort uiteraard iets lekkers. Dit hapje met geitenkaas kan in een grotere portie met een salade geserveerd worden.
Steps
1
Done
|
Hak de noten en pijnboompitten middel grof. Best elk afzonderlijk. Doe ze in een diep bord. Hak de rozijnen en abrikozen even grof. Meng met de fijngehakte rozemarijn en wat peper. Snij de geitenkaas in de gewenste vorm of rol er dikke bolletjes van. Beleg de geitenkaas met de notentopping en druppel er vloeibare honing over. Of rol de geitenkaasbolletjes doorheen het notenmengsel alvorens de honing erover te druppelen. Werk af met een blaadje rucola. |