0 0
Kaas dessert met rode biet

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kaas dessert met rode biet

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Voor de siroop

Directions

Share

Wanneer ik moet kiezen tussen een zoet en een kaas dessert, dan kies ik voor het laatste. Kaas in combinatie met iets zoet, zoals siroop of mostarda, noten en een beetje sla vormen een perfect en feestelijk dessert. In dit kaas dessert met rode biet heb ik wegens tijdgebrek, voorgekookte rode biet gebruikt, maar verse rode bieten smaken nog lekkerder.

Wijntip: L’Oustal Blanc, Minervois

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. 

Steps

1
Done

Doe de rode bietjes in een kommetje, overgiet met de sherryazijn en bestrooi met de gemalen kruidnagel, meng alles onder elkaar en zet minsten 4 uur in de koelkast, zodat de smaken kunnen intrekken.

2
Done

Kook het rode bietensap en sherryazijn in tot een siroop bekomen is.

Schik de kazen, rode biet bolletjes, veldsla en noten op een bord en werk af met de siroop.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
crostini of toast met gegrilde aubergine en makreel
previous
Crostini met aubergine
next
Feestelijke mosselen
crostini of toast met gegrilde aubergine en makreel
previous
Crostini met aubergine
next
Feestelijke mosselen

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here