Ingredients
-
bloemtortilla's
-
pasata
-
artisjokhartjes
-
gekookte ham
-
geraspte mozzarella
-
zwarte olijven
-
oregano
Directions
Het is niet de eerste keer dat ik jullie een pizza serveer, waarvan de bodem een bloemtortilla is, maar deze tortillapizza is toch weer een beetje anders. Omdat zo’n tortilla flinterdun is, is de pizza sneller klaar en ook minder zwaar. Ideaal om restjes te verwerken of als je even geen tijd of zin hebt om zelf deeg te maken. Ook perfect te maken met glutenvrije wraps (Schär).
Liever echte pizza? Probeer deze recepten!
Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven op 200°. Bestrijk de bloemtortilla’s met de pasata, verdeel hierover de ham, artisjokhartjes, olijven en tenslotte de plakjes mozzarella. Strooi er rijkelijk oregano over. Leg de pizza op een bakplaat, schuif die in het midden van de oven en bak ze 6 à 8 minuten of tot de kaas gesmolten is. |