Ingredients
-
500 g Bernagiebloemetjes
-
500 g margarine (Solo)
-
350 g fijne suiker
-
5 zakjes vanillesuiker
-
7 eieren
-
een scheutje melk
Directions
Wanneer de kinderen komen eten verrast Guy ze regelmatig met vers gebakken wafeltjes, chocolademousse of cake. Ik heb zo’n vermoeden dat hij vandaag weer een stapel wafels gaat bakken om morgen aan de kinderen mee te geven. Het recept dat hij gebruikt is steeds dat van zijn moeder, oma Ria. Zo blijft ze voor altijd een beetje onder ons.
Dit recept is voor 40 wafels, genoeg om uit te delen 😉
Probeer ook deze zalige glutenvrije cake.
Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!
Steps
1
Done
|
Smelt de boter. Kluts de eieren en voeg de boter toe. Meng de suiker eronder en de gezeefde bloem. Roer de melk eronder en de vanillesuiker. Bak de wafels in een wafelijzer (stand 2). |