• Home
  • Pasta
  • Linguine met vegetarische gehaktballetjes
0 0
Linguine met vegetarische gehaktballetjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
De gehaktballetjes
1 bakje bruine champignons
olijfolie
1 ui
5 g gedroogd eekhoorntjesbrood (geweekt) Te koop in de betere supermarkt of speciaalzaak. Ook gekend als porcini en cepes.
3 teentjes look
1 handjevol hazelnoten
1 handjevol witte amandelen (zonder vlies)
50 g parmezaan
panko of paneermeel
1 ei
naar smaak peper en zout
De saus en pasta
1 wortel
1 ui
1 groene selderijsteel
1 blik tomatenstukjes
1 glas rode wijn
olijfolie
naar smaak oregano gedroogd
naar smaak peper en zout
1/2 tl salsa del diavolo (of sambal) Pikante rode peperpasta.
naar smaak parmezaan
6 basilicumblaadjes
400 g linguine

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Linguine met vegetarische gehaktballetjes

en tomatensaus

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • De gehaktballetjes

  • De saus en pasta

Directions

Share

Eigenlijk ben ik niet zo’n liefhebber van kant-en-klare vleesvervangers. Ik vind ze vaak te droog en te zwaar op de maag liggen. Zelf gemaakte vleesvervangers smaken veel lekkerder. Voor dit recept experimenteerde ik met champignons en noten en kwam tot dit lekkere resultaat. Zelfs niet-vegetariërs waren verkocht. Je kunt ze serveren met groenten en aardappelen of rijst. Ik koos voor linguine, omdat ik nu eenmaal verzot ben op deze pasta.

Houd er rekening mee dat de balletjes minsten twee uur moeten opstijven.

 

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Oosters varkenshaasje
next
Gado Gado
previous
Oosters varkenshaasje
next
Gado Gado

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here