Ingredients
-
6 blini's (kant en klaar)
-
6 plakjes zalmeitjes (kuit/kaviaar)
-
3 gekookte kwarteleitjes
-
1 potje zalmeitjes (kuit/kaviaar)
Directions
Zoek je nog naar een snel hapje voor de aankomende feesten. Deze blini’s met gerookte zalm en groene asperges zullen zeker in de smaak vallen. Het ziet er chique uit, maar het kost geen moeite, want je gebruikt kant-en-klare blini’s. Blini’s zijn kleine pannenkoekjes afkomstig uit de Russische keuken. Ze zijn kant-en-klaar te koop in verschillende maten, maar je kunt ze uiteraard ook zelf maken. Blini’s zijn heel lekker met allerlei soorten gerookte vis.
Meer hapjes en amuses vind je hier.
Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!
Steps
1
Done
|
Blancheer of stoom de aspergetips of mini asperges 3 minuten (laat afkoelen of spoel met koud water) Warm intussen de blini's op in de oven, beleg met een plakje zalm, een aspergepunt, een half eitje en een beetje zalmkuit. |