0 0
Blini’s met gerookte zalm en groene asperges

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Blini’s met gerookte zalm en groene asperges

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Zoek je nog naar een snel hapje voor de aankomende feesten. Deze blini’s met gerookte zalm en groene asperges zullen zeker in de smaak vallen. Het ziet er chique uit, maar het kost geen moeite, want je gebruikt kant-en-klare blini’s. Blini’s zijn kleine pannenkoekjes afkomstig uit de Russische keuken. Ze zijn kant-en-klaar te koop in verschillende maten, maar je kunt ze uiteraard ook zelf maken. Blini’s zijn heel lekker met allerlei soorten gerookte vis.

Meer hapjes en amuses vind je hier.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Blancheer of stoom de aspergetips of mini asperges 3 minuten (laat afkoelen of spoel met koud water) Warm intussen de blini's op in de oven, beleg met een plakje zalm, een aspergepunt, een half eitje en een beetje zalmkuit.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
koolvis erwtenpuree
previous
Koolvis met erwtenpuree
next
Hertenkalf met rode wijnsaus en boterraapjes
koolvis erwtenpuree
previous
Koolvis met erwtenpuree
next
Hertenkalf met rode wijnsaus en boterraapjes

Add Your Comment