Ingredients
-
1Snijd zes plakjes van 0,5 cm, en gebruik de rest voor de tzaziki
-
1 klein teentje
-
4 eetlepels
-
enkele takjes
-
-
100 g
Directions
Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, neem nu dit zeer eenvoudig aperitiefhapje van komkommer met tzatziki en grijze garnaal, dat je ook met kant-en-klare tzatziki kunt maken. Vervang de garnalen door feta en een kerstomaatje als je een vegetarische versie wilt.
Meer lekkers met komkommer vind je hier.
Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!
Steps
1
Done
|
Zeef de geraspte komkommer en knijp goed uit, zodat er geen vocht meer overblijft. Meng dit met de yoghurt, look, peper, zout en dille. Leg op ieder plakje komkommer een lepel tzatziki en grijze garnaal. Werk af met een takje dille. |