0 0
Aperitiefhapje met komkommer met tzatziki en grijze garnaal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Corrigeer aantal:
1 Snijd zes plakjes van 0,5 cm, en gebruik de rest voor de tzaziki
1 klein teentje
4 eetlepels
enkele takjes
100 g

Dit recept vastpinnen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Aperitiefhapje met komkommer met tzatziki en grijze garnaal

Kenmerken:
  • Glutenvrij
Keuken:

Ingrediënten

Intro

Share

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, neem nu dit zeer eenvoudig aperitiefhapje van komkommer met tzatziki en grijze garnaal, dat je ook met kant-en-klare tzatziki kunt maken. Vervang de garnalen door feta en een kerstomaatje als je een vegetarische versie wilt.

Meer lekkers met komkommer vind je hier.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

Stappen

1
Klaar

Zeef de geraspte komkommer en knijp goed uit, zodat er geen vocht meer overblijft. Meng dit met de yoghurt, look, peper, zout en dille. Leg op ieder plakje komkommer een lepel tzatziki en grijze garnaal. Werk af met een takje dille. 

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Mosselen op zijn Zweeds met dille en citroen
previous
Mosselen op zijn Zweeds
vitello tonnato
next
Vitello tonnato
Mosselen op zijn Zweeds met dille en citroen
previous
Mosselen op zijn Zweeds
vitello tonnato
next
Vitello tonnato

Opmerking toevoegen