• Home
  • Gezond
  • Warm fruitontbijt met granola en yoghurt
0 0
Warm fruitontbijt met granola en yoghurt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 appel
kaneelpoeder
olijfolie
200 g bosvruchten (diepvries)
4 eetlepels granola
8 eetlepels Griekse yoghurt of zelfgemaakte yoghurt
ahornsiroop

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Warm fruitontbijt met granola en yoghurt

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

[avatar user=”inge” /]

Ik eet graag fruit met yoghurt en granola als ontbijt, maar op koude winterochtenden heb ik liever iets warm. Daarom bakte ik voor dit warm fruitontbijt met granola en yoghurt de appeltjes met wat kaneel en warmde ik de diepgevroren bosvruchten op. Door de koude yoghurt toe te voegen, krijg je een fijn contrast tussen koud en warm. De knapperige granola en de ahornsiroop maken het ontbijt af. Hoe je de granola en yoghurt maakt, lees je hier. Bij de rubriek ontbijt vind je nog meer ideeën voor gezonde en evenwichtige ontbijtjes en ontbijt bowls.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Schil de appel, verwijder het klokkenhuis en snij in partjes. Bak de appelschijfjes in olijfolie, bestrooi met kaneel. Warm de diepgevroren vruchten in de microwave of in een steelpan op. Verdeel de gebakken appels, bosvruchten en yoghurt in de bowls en werk af met granola en ahornsiroop.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rode kool met speculaas en appeltjes
Oma’s kip
next
Oma’s kip
previous
Rode kool met speculaas en appeltjes
Oma’s kip
next
Oma’s kip

Add Your Comment