0 0
Gamberoni alla griglia

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 grote gepelde tijgergarnalen gamba's of scampi
8 plakjes pancetta
8 blaadjes salie
peper en zout
olijfolie extra vergine

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gamberoni alla griglia

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Dit is een Italiaans hapje waar ik altijd veel succes mee oogst. Scampi met panchetta (Italiaans spek) en salie. Door de scampi te grillen en panchetta te gebruiken krijgen ze een licht rokerige smaak, de salie maakt het dan weer af. Heel eenvoudig, maar erg lekker. Te eten als aperitiefhapje of met een salade en wat brood.

(De scampi op de foto zijn nog niet gebakken.)

 

Steps

1
Done

Pel de scampi, maar laat het staartstukje eraan. Wikkel elke scampi in een plakje panchetta of spek met daartussen een salieblad. Verwarm een grillpan en bak de scampi 2 à 3 minuten aan elke kant tot ze rozig zien en het spek.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Wan tan soep
next
Lamscarré met lentegroentjes
previous
Wan tan soep
next
Lamscarré met lentegroentjes

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here