0 0
Cappuccino van komkommer

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 komkommer
1 liter groentebouillon
ongezouten boter
1 eetlepel bloem
melk
peper en zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cappuccino van komkommer

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Een eenvoudig maar lekker soepje. Ik serveerde dit als een trio wachthapjes met een komkommersalade en gerookte zalm met komkommerespuma.

Steps

1
Done

Snijd de komkommer in stukken en mix ze in een foodprocessor of met een mixer tot een puree. Verwarm de boter of margarine roer de bloem eronder tot een roux ontstaat, voeg vervolgens de bouillon al roerend toe en breng aan de kook. Voeg de komkommerpuree toe en laat enkele minuten op een zacht vuurtje koken. Mix de soep nog eens fijn en breng op smaak met peper en zout. Klop de magere melk tot schuim. Verdeel de soep over 4 kopjes en werk af met een dot melkschuim.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Canneloni van sobanoedels en avocado
kruidige kippakketjes
next
Kruidige kippakketjes
previous
Canneloni van sobanoedels en avocado
kruidige kippakketjes
next
Kruidige kippakketjes

Add Your Comment