Ingredients
-
2 schoongemaakte forellen
-
2 takjes venkelkruid
-
2 takjes dragon
-
4 takjes platte peterselie
-
peper en zout
-
1 citroen
-
olijfolie extra vergine
-
1 aubergine
-
1 courgette
-
1 rode paprika
-
tomaten
-
1 handvol basilicumblaadjes
-
Directions
Gisterenavond hebben we de barbecue nog eens aangestoken en dat was alweer een poosje geleden. We hadden ‘s middag Ardense forel gekocht en met wat groenten uit eigen tuin creëerde ik deze zuiders geïnspireerde maaltijd.
Serveer naar keuze met brood of een aardappel.
Steps
1
Done
|
Spoel de forellen schoon, dep ze droog en bestrooi de binnenkant met peper en zout en vul de holte op met de kruidentakjes en citroen. Bestrijk de vissen met olijfolie en bak ze 6 à 8 minuten op de BBQ. |
2
Done
|
Snijd de groenten in dikke plakken en bak ook deze op de BBQ. Pureer de basilicum met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Serveer de gegrilde groenten met de basilicumolie. |