• Home
  • BBQ
  • Forel gevuld met verse tuinkruiden op de BBQ
0 0
Forel gevuld met verse tuinkruiden op de BBQ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Dit recept vastpinnen

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Forel gevuld met verse tuinkruiden op de BBQ

met zuiderse groenten

Kenmerken:
  • Glutenvrij
Keuken:

Ingrediënten

Intro

Share

Gisterenavond hebben we de barbecue nog eens aangestoken en dat was alweer een poosje geleden. We hadden ‘s middag Ardense forel gekocht en met wat groenten uit eigen tuin creëerde  ik deze zuiders geïnspireerde maaltijd.

Serveer naar keuze met brood of een aardappel.

015.JPG

Stappen

1
Klaar

Spoel de forellen schoon, dep ze droog en bestrooi de binnenkant met peper en zout en vul de holte op met de kruidentakjes en citroen. Bestrijk de vissen met olijfolie en bak ze 6 à 8 minuten op de BBQ.

2
Klaar

Snijd de groenten in dikke plakken en bak ook deze op de BBQ.  Pureer de basilicum met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Serveer de gegrilde groenten met de basilicumolie.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Maatjesharing met kerriesausje
next
Courgettepannenkoekjes
previous
Maatjesharing met kerriesausje
next
Courgettepannenkoekjes

Opmerking toevoegen