Ingredients
-
250 g krielaardappelen
-
2 lente-ui
-
enkele takjes verse dille
-
2 eetlepels mayonaise
-
1 koffielepel kappertjes op azijn
-
peper en zout
Directions
Deze eenvoudige frisse aardappelsla met dille is heerlijk bij o.a. gebakken vis. De dille zorgt nl. voor een frisse toets, die perfect bij vis gaat. Door krieltjes te gebruiken, wordt het ook een fijnere aardappelsla. Je maakt hem in ca. een kwartier, hou er wel rekening mee dat de aardappelsalade nog moet koelen. Heb je ook onze fameuze aardappelsla al eens geprobeerd. Daarmee scoor je op elke zomerse barbecue.
Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Bezoek ook onze website GlutenVrijLeven! Hopelijk tot gauw!
Steps
1
Done
|
Kook de krieltjes in de schil gaar. Laat ze lichtjes afkoelen om te pellen en halveer ze. Doe de krieltjes in een kom en meng er de gehakte dille, fijngesneden lente-ui, kappertjes en mayonaise erbij. Voeg extra mayonaise toe als de salade te droog is. Breng op smaak met peper en eventueel zout. |