0 0
Frisse aardappelsla met dille

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 g krielaardappelen
2 lente-ui
enkele takjes verse dille
2 eetlepels mayonaise
1 koffielepel kappertjes op azijn
peper en zout

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Frisse aardappelsla met dille

Features:
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Deze eenvoudige frisse aardappelsla met dille is heerlijk bij o.a. gebakken vis. De dille zorgt nl. voor een frisse toets, die perfect bij vis gaat. Door krieltjes te gebruiken, wordt het ook een fijnere aardappelsla. Je maakt hem in ca. een kwartier, hou er wel rekening mee dat de aardappelsalade nog moet koelen. Heb je ook onze fameuze aardappelsla al eens geprobeerd. Daarmee scoor je op elke zomerse barbecue.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Bezoek ook onze website GlutenVrijLevenHopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Kook de krieltjes in de schil gaar. Laat ze lichtjes afkoelen om te pellen en halveer ze. Doe de krieltjes in een kom en meng er de gehakte dille, fijngesneden lente-ui, kappertjes en mayonaise erbij. Voeg extra mayonaise toe als de salade te droog is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Griekse maaltijdsalade met kip
previous
Griekse maaltijdsalade met kip
Viskoekjes met friszuur yoghurtsausje
next
Viskoekjes met friszuur yoghurtsausje
Griekse maaltijdsalade met kip
previous
Griekse maaltijdsalade met kip
Viskoekjes met friszuur yoghurtsausje
next
Viskoekjes met friszuur yoghurtsausje

Add Your Comment