• Home
  • Basics
  • Gegrilde puntpaprika’s met witte balsamico azijn
0 0
Gegrilde puntpaprika’s met witte balsamico azijn

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 - 4 rode puntpaprika's
witte balsamico
peper en zout
enkele takjes verse oregano, munt of basilicum

Bookmark this recipe

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gegrilde puntpaprika’s met witte balsamico azijn

Features:
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Van deze gegrilde puntpaprika’s met witte balsamico azijn kan ik blijven eten. Ze zijn lekker als bijgerecht, maar ook in een salade of bij antipasti. Ik gebruik hier witte balsamico azijn omdat die kleurloos is en omdat gewone witte azijn zuurder is. Er is bijna geen werk aan deze paprika’s, enkel grillen, pellen en marineren.

gegrilde paprika met balsamico azijn en gebakken feta

Als je graag paprika eet, moet je ook zeker deze paprikaconfituur eens proberen. Superlekker bij kazen.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 250°C. Leg de paprika's op een bakplaat (eventueel bakpapier onder leggen). Gaar ze ca. 20 minuten bovenin de oven tot de schil zwart ziet. Haal ze uit de oven laat even afgedekt afkoelen. Halveer de paprika's, verwijder stelen en zaden. Snijd ze in repen en doe in een kom. Giet er 2 - 3 eetlepels balasmico over, breng naar keuze op smaak met peper en zout en laat minstens een uur trekken. Werk af met verse kruiden.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
zelf dressing maken op basis van yoghurt
previous
Zelf dressing maken
Granité van watermeloen
next
Granité van watermeloen met basilicum en serranoham
zelf dressing maken op basis van yoghurt
previous
Zelf dressing maken
Granité van watermeloen
next
Granité van watermeloen met basilicum en serranoham

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here