0 0
Frisse salade van venkel en sinaasappel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 venkel liefst met loof
2 navelsinaasappel
enkele zwarte olijven
1 koffielepel zachte mosterd
4 eetlepels olijfolie extra vergine
2 eetlepels witte wijnazijn of chardonnay azijn
peper en zout

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Frisse salade van venkel en sinaasappel

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Een frisse salade van venkel en sinaasappel voor bij de BBQ of bij een stukje vis. Eenvoudig en snel te maken. Venkel en sinaasappel lijken voor elkaar gemaakt.

Misschien vind je deze venkelsalade met sinaasappel en gerookte zalm ook wel lekker.

Laat je ons weten wanneer je een recept van Kook Leef Geniet geprobeerd hebt? We zijn reuze benieuwd wat jullie ervan vonden. Je kunt hier een reactie nalaten of doe het via Facebook of Instagram met de hashtag #kookleefgeniet of door ons te taggen. Hopelijk tot gauw!

 

Steps

1
Done

Schaaf de venkelknol in dunne plakjes en verdeel over een schaal. Schil de sinaasappel tot het vruchtvlees zichtbaar is, snijd in plakjes en verdeel over de venkel. Werk de salade af met het fijngesneden venkelloof en de olijven.

Meng mosterd, olie, azijn, sinaasappelsap, peper en zout tot een vinaigrette en besprenkel hiermee, vlak voor het opdienen, de salade.

Inge

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Tomaat-garnaal
previous
Tomaat-garnaal
chips van lomo met truffelmayonaise
next
Chips van lomo
Tomaat-garnaal
previous
Tomaat-garnaal
chips van lomo met truffelmayonaise
next
Chips van lomo

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here